Idéias 131+ Swarovski Stunning Ginko

Idéias 131+ Swarovski Stunning Ginko. Deze ketting van swarovski maakt indruk met zijn tijdloze uitstraling. De hanger is een geweldige aanvulling op alledaagse outfits en is bevestigd aan een ketting. De sluiting van de ketting is aan de voorkant geplaatst voor een uniek accent.

4345135

Melhor 4345135

Deze unieke armband is perfect voor speciale gelegenheden. An unconventional yet elegant addition to your look. Swarovski oorstekers sieren jouw oren en kunnen prima gedragen worden bij elke stijl. Het ginkgoblad is versierd met sprankelende kristallen terwijl het grote groene kristal schitterend sprankelt dankzij de fijne facetten.

Twee elementen zijn bevestigd aan een ketting met een goudkleurige toplaag.

Bij quickjewels vind je de mooiste swarovski oorstekers, zo ook deze swarovski 5527080 oorstekers. Swarovski prachtige ginko hanger, briljante witte kristallen met een elegante ketting in een gemengd metaal afgewerkt, uit de swarovski prachtige collectie: De sluiting van de ketting is aan de voorkant geplaatst voor een uniek accent. Deze tijdloze hanger van swarovski heeft een klassieke uitstraling doordrenkt met moderne elementen. This swarovski necklace impresses with its timeless appeal. Deze unieke armband is perfect voor speciale gelegenheden.

4345135

Deze tijdloze hanger van swarovski heeft een klassieke uitstraling doordrenkt met moderne elementen. This swarovski necklace impresses with its timeless appeal. Gratis bezorging* & retour, snelle levering en veilig. Bij quickjewels vind je de mooiste swarovski oorstekers, zo ook deze swarovski 5527080 oorstekers.

[ADS] Bottom Ads

Copyright ©

Antoniomaranteb